Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Δυάδα με σημεία

Ολοένα και αυξάνεται ο όγκος του κουπονιού με την έναρξη πρωταθλημάτων, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πλειάδα αγώνων. Δύο σημεία με καλές αποδόσεις έχω ξεχωρίσει για σήμερα.


Μετά την επικράτησή της επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης με 3-1, η Χέλσινγκμποργκ θα επιδιώξει στην έδρα της αδύναμης Ατβίνταμπεργκ να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Η Ατβίνταμπεργκ δείχνει ότι δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα και αγνοώντας την νίκη επί δώδεκα αγωνιστικές παραμένει στο βυθό της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι βρήκαν μόλις δύο φορές δίχτυα στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες για το πρωτάθλημα και είναι ενδεικτικό πως δυσκολεύονται πάρα πολύ στο σκοράρισμα.  Από την πλευρά της, η Χέλσινγκμποργκ προσπαθεί να βρει αγωνιστικό παλμό και το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ευκαιρία για να «χτίσει» ένα μίνι σερί. Βάσει των δεδομένων της αναμέτρησης, το διπλό, που προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ, έχει αξία για ποντάρισμα.

Ένα από τα παιχνίδια που μας προσφέρουν τη δυνατότητα για ένα καλό σημείο, προέρχεται από το MLS και βασίζεται κατά κύριο λόγο στη φόρμα και την εικόνα δύο ομάδων αυτή τη περίοδο. Το Ντάλας υποδέχεται το Πόρτλαντ, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και να δείχνουν ασταμάτητοι. Η ομάδα του Πόρτνλαντ παραμένει χωρίς νίκη για δύο αγωνιστικές, πραγματοποιώντας μέτριες εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. Πολύ ισχυρό το Ντάλας εντός έδρας και σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων θα δώσω καθαρό προβάδισμα στον άσο.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
25/7/15 ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ 2 2,50 1-2

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
25/7/15 ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ  1 1,90 4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου