Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Με τα λίγα γκολ στη Σουηδία

Αρνητικά κύλησε η χθεσινή μέρα, αφού δεν πέρασε κανένα ποντάρισμα από την προτεινόμενη δυάδα. Σήμερα, ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και θα ακολουθήσω ακόμη μία δυάδα με ποντάρισμα σε γκολ από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Η Χάλμσταντ υποδέχεται την Γκέφλε, έχοντας την δυνατότητα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Η Γκέφλε το τελευταίο διάστημα έχει κατεβάσει ταχύτητα, έχοντας παραμείνει για τέσσερις αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο». Η κατάσταση των δύο ομάδων ενισχύει την εμπιστοσύνη στην γηπεδούχο, ωστόσο θα δείξω προτίμηση στην ασφαλή επιλογή του under. Η Χάλμσταντ παίζει κλειστά και συντηρητικά και ανάλογο τρόπο παιχνιδιού αναμένουμε και σήμερα, ενώ η Γκέφλε εμφανίζει έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Δύσκολα θα ξεφύγει ο ρυθμός.

Σε άλλη μία φαινομενικά κλειστή αναμέτρηση, η Έρεμπρο αντιμετωπίζει στην έδρα της την Τζουγκάρντεν., με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Έρεμπρο αν και παρουσιάζεται αξιόμαχη, δυσκολεύεται να πάρει την νίκη και αναζητά ένα «τρίποντο», το οποίο θα της δώσει βαθμολογική ανάσα και θα της τονώσει την ψυχολογία. Η Τζουρκάρντεν μετράει 13 αγώνες αήττητη, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας, όμως θα περιορίσω το ρίσκο και θα ακολουθήσω το under. Πιθανολογώ ότι η αναμέτρηση θα κριθεί σε χαμηλό σκορ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
27/7/15 ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ - ΓΚΕΦΛΕ UNDER 1,65 0-1


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
27/7/15 ΕΡΕΜΠΡΟ - ΤΖΟΥΓΚΑΡΝΤΕΝ UNDER 1,75 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου