Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Νέο μέλος, μεγαλύτεροι στόχοι, πιο «πλούσιο» περιεχόμενο

Με χαρά ανακοινώνω την ένταξη ενός νέου μέλους – συντάκτη στο παρόν blog, έχοντας την πίστη ότι το περιεχόμενο θα «εμπλουτιστεί» ακόμα περισσότερο και θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον προς τους αναγνώστες.

Καλωσορίζω λοιπόν τον Δημήτρη Βαρσάνη, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή (με την αποδοχή του βέβαια να γράφει) για να δημοσιεύει τα δικά του κείμενα εφεξής σε αυτή εδώ την διαδικτυακή γωνία.

Η στήλη του και η θεματολογία του θα περιλαμβάνει αρθρογραφίες και αφιερώματα σε αθλητικά ζητήματα και αναλύσεις αγώνων. Θα αναλάβει και μέρος από το στοιχηματικό κομμάτι του blog, δίνοντας τα δικά του προγνωστικά. Στο στοιχηματικό του «μικροσκόπιο» θα μπαίνουν κυρίως επιλογές από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, όντας πιο «ψαγμένος» σε αυτά. Επιπλέον, θα ασχολείται και με Χόκει, κάτι καινοτόμο για αυτό το blog, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα «σπάσει» τη μονοτονία του ποδοσφαίρου.

Αυτά τα ολίγα για τον νέο συνεργάτη, ο οποίος λογικά θα αναρτήσει το πρώτο του άρθρο αυτό το Σαββατοκύριακο. Σκοπός μας είναι να αυξάνουμε διαρκώς την δυναμική μας και να μεγαλώσουμε την παρέα μας, παραμένοντας φυσικά στο ίδιο πνεύμα. Οι στόχοι που θέτουμε είναι οι εξής: να αντέξουμε στο χρόνο και αυτό που κάνουμε να έχει διαχρονικότητα και (μακρύ) άγνωστο τέλος, να είμαστε σταθεροί και συνάμα σοβαροί σε αυτό που κάνουμε, δείχνοντας σεβασμό στους αναγνώστες μας. Εύχομαι στο Δημήτρη καλή συνεργασία και να περάσει ευχάριστα, γράφοντας στο blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου