Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015

Δυάδα με διπλό και under

Ο άσος της Παλμέιρας επιβεβαιώθηκε χθες, όχι όμως και ο άσος της Φλουμινένσε, που έπεσε θύμα έκπληξης και γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Βάσκο Ντα Γκάμα. Αν και ξεκίνημα της εβδομάδας, όπου συνήθως δεν υπάρχουν καλά παιχνίδια για ποντάρισμα, έχω ξεχωρίσει μία δυάδα.

Στη δεύτερη κατηγορία της Φιλανδίας, η αυλαία της 14ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση της ΙΦΚ Βάσα ενάντια της Γιβασκίλα. Η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αυτό γιατί τρέχει ένα σερί έξι αγωνιστικών αήττητη. Στον αντίποδα, οι διαδοχικές άσχημες εμφανίσεις της ΙΦΚ Βάσα την έχουν φτάσει στη τελευταία θέση της κατάταξης. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο και θα το ποντάρω.

Σε μία αμφίρροπη αναμέτρηση, η Χάκεν υποδέχεται την Χάμαρμπι. Μικρό προβάδισμα έχει η Χάκεν ,αφού η Χάμαρμπι εκτός έδρας χάνει μέρος από τη δυναμικότητά της. Περιμένω ματς σκοπιμοτήτων με χαμηλό ρυθμό και από τις δύο πλευρές. Η Χάκεν είναι ομάδα που παίζει κλειστά και αυτό αποδεικνύουν και τα στατιστικά, αφού έχει τα περισσότερα under στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα έχουν ως πρώτο μέλημα να μη δεχτούν γκολ και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί σε χαμηλό σκορ, με το under να κυκλοφορεί σε αποδόσεις ουτσάιντερ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:

ΙΦΚ ΒΑΣΑ – ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ 2 (1,60) [1-2]

ΧΑΚΕΝ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ UNDER (2,00) [3-3]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου