Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Άαλμποργκ και under

Το σημερινό στοιχηματικό μενού δεν προσφέρει πολύ καλές ευκαιρίες και για το λόγο αυτό θα «κυνηγήσω» ένα ποντάρισμα με δύο επιλογές, που εμπεριέχουν ρίσκο.


Στη Δανία, η  Άαλμποργκ δοκιμάζεται στην έδρα της Νόρτζελαντ και τα δείγματα γραφής από τις δύο πρώτες αγωνιστικές με οδηγούν στο διπλό. Κάκιστη η αγωνιστική παρουσία της Νόρτζελαντ, που έχει πραγματοποιήσει αρνητικό ξεκίνημα με δύο ήττες. Ευάλωτη στην αμυντική της λειτουργία, ενώ εμφανές είναι το πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού δεν έχει βρει δίχτυα στα πρώτα δύο ματς. Η Άαλμποργκ, από την άλλη, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει, μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία. Με καλή ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι, που μπορούν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Έχει τις πιθανότητες με το μέρος της η Άαλμποργκ.

Κλείνω τη δυάδα μου με την αναμέτρηση της Ρανχάιμ κόντρα στη Σόγκνταλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν ανεβάσει αισθητά την απόδοσή τους και ίσως το σετ αποδόσεων τους αδικεί. Η Σόγκνταλ παραμένει στη κορυφή με βαθμολογική ασφάλεια από την δεύτερη θέση, όμως προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Είναι η μοναδική ομάδα χωρίς εκτός έδρας ήττα, με πέντε νίκες σε συνολικά οκτώ εξορμήσεις της. Όλα τα παραπάνω στοιχεία διαμορφώνουν ένα αμφίρροπο ματς και κάθε επιλογή σημείου θα είναι παρακινδυνευμένη. Θα προτιμήσω να πάρω το ρίσκο στο under, που το βρίσκουμε σε τιμές αουτσάιντερ. Πιστεύω ότι αν υπάρξει νικητής, αυτός θα περιέλθει οριακά, αφού όπως προείπα το παιχνίδι βάσει των δεδομένων είναι αμφίρροπο.


ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
3/8/15 ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ    2  2,10 2-1


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
3/8/15 ΡΑΝΧΑΙΜ - ΣΟΓΚΝΤΑΛ    UNDER   2,00 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου