Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Άκρως αξιόμαχη η Ατλέτικο Γκοιανιενσε

Λίγες αναμετρήσεις αξίζουν την προσοχή μας στο σημερινό κουπόνι, αφού τα παιχνίδια για το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας πρωταγωνιστούν. Η εικόνα και η γνώση που έχουμε για αυτές τις ομάδες είναι ελάχιστη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνουμε. Μία αναμέτρηση από την Σκωτία και μία από την εμβόλιμη αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας συνθέτουν μία υψηλή δυάδα.

Στη Λιγκ 1 της Σκωτίας, Είρ και Στενχαούσμιουρ κοντράρονται και η αγωνιστική συμπεριφορά αμφοτέρωθεν προδιαθέτει παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Από την μία πλευρά, η Έιρ δείχνει ικανότητα στο επιθετικό σκέλος, αλλά φυσικά τα προβλήματα στην άμυνα δεν λείπουν. Στον αντίποδα, η Στενχαούσμιουρ σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, όμως και σε αυτή την περίπτωση οι αδυναμίες στα μετόπισθεν είναι αισθητές. Δεν εντοπίζουμε διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να προβλέψουμε τον νικητή. Συνδυαστικά, οι δύο ομάδες έχουν εμφανίσει οκτώ over στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το ματς θα έχει περισσότερα από 2,5 γκολ.


Πτώση στην απόδοσή της έδειξε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Μποταφόγκο και με δύο ήττες έχει υποχωρήσει από την κορυφή. Κόντρα στην βελτιωμένη Ατλέτικο Γκοιανιένσε τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα όσο αναφέρουν οι αποδόσεις. Η Ατλέτικο Γκοιανιένσε βρίσκεται διαρκώς σε άνοδο μετά την αλλαγή προπονητή, που έχει λειτουργήσει ευεργετικά και έχει αλλάξει την ψυχολογία. Οκτώ αγωνιστικές δίχως ήττα κάτι που με ωθεί να πάω στη κόντρα. Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να πάρουν τον βαθμό, κάτι εξίσου σημαντικό για την συνέχεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου