Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Στη Τσεζένα το ντέρμπι


Δημήτρης Βαρσάνης

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Πολλούς αγώνες έχει αυτό το μεσοβδόμαδο με κύπελλα και πρωταθλήματα και προσωπικά θα ασχοληθώ σήμερα με τη Serie B. Σε δύο τριάδες θα κινηθώ, η μια σε σημεία και η άλλη σε γκολ.

Πρώτη τριάδα:
Τσεζένα - Μόντενα: Τοπικό ντέρμπι της περιοχής Εμίλια Ρομάνια. Σαφώς καλύτερη ποιοτικά και με υψηλότερους στόχους η Τσεζένα, ο Ερνάν Κρέσπο στη πρώτη του απόπειρα ως προπονητής ξεκίνησε μουδιασμένα με τη Μόντενα έχοντας δύο ήττες σε τρεις αγώνες και πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ.

Λατίνα - Άσκολι: Τρία παιχνίδια τρεις ισοπαλίες για τη Λατίνα και με το ίδιο σκορ (1-1) αν και στο τελευταίο της αγώνα εναντίον της Προ Βερτσέλι άξιζε τη νίκη. Η Άσκολι έχασε εύκολα  στο τελευταίο της αγώνα από τη Τσεζένα και γενικά προβληματίζει στο ξεκίνημα. Άσσος.

Βίρτους Εντέλα - Κάλιαρι: Η Εντέλλα τις τελευταίες μέρες έμαθε ότι θα παίξει στη Serie B, ενώ από την άλλη αναφερόμαστε στο πρώτο φαβορί της ανόδου. Αν δεν καθίσει πάλι στο αποτέλεσμα της νίκης όπως στο Τέρνι εκτιμώ ότι η Κάλιαρι θα κάνει ένα σβηστό διπλό του τύπου 0-2. 

Δεύτερη τριάδα:

Κόμο - Τράπανι: Επτά γκολ έχει δεχτεί τις τρεις πρώτες αγωνιστικές με την άμυνα της να είναι κυριολεκτικά χωνί. Η Τράπανι του εκκεντρικού Σέρζε Κόσμι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά. Περιμένω εκατέρωθεν γκολ, τα οποία προσφέρονται σε πολύ καλή απόδοση.

Πεσκάρα - Σαλερνιτάνα: Άλλο ένα παιχνίδι που περιμένω πολλά τέρματα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχουν δείξει την επιθετική τους φιλοσοφία όπως και τα αρκετά κενά στην οπισθοφυλακή τους.

Κροτόνε - Μπάρι: Σε αντίθεση με τα δύο παραπάνω παιχνίδια εδώ βλέπω έναν πολύ κλειστό αγώνα. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ την άμυνα τους και βγάζουν δύσκολα φάσεις. Επειδή το under είναι πολύ χαμηλό θα πάω στο να μη σκοράρει τουλάχιστον μια από τις δύο.

Συνοπτικά:
Πρώτη τριάδα:
643 Τσεζένα - Μόντενα 1 (1.82)
644 Λατίνα - Άσκολι 1 (1.68)
645 Βίρτους Εντέλα - Κάλιαρι 2 (1.82)

Δεύτερη τριάδα:
638 Κόμο - Τράπανι G/G (1.82)
636 Πεσκάρα - Σαλερνιτάνα over (1.90)
635 Κροτόνε - Μπάρι N/G (1.65)

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου