Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Είναι πολλά τα πέντε χρόνια χωρίς νίκη για τους πρωταθλητές στη Φιλαδέλφεια


Δημήτρης Βαρσάνης

Καλό απόγευμα σε όλους. Αυτό το διήμερο μας το κατέστρεψαν οι Τζετς και οι Πάνθηρες οι οποίοι έκαναν τις "κηδείες" τους στην Νέα Υόρκη και τη Καρολάινα. Προχωράμε και πάμε στις δύο επιλογές μου για σήμερα

Κολοράντο Άβαλαντς - Μπόστον Μπρούινς: Έχουμε και λέμε. Οκτώ γκολ σε δύο αγώνες έχει δεχτεί το Κολοράντο, 16 σε τρεις η Βοστώνη. Όπως καταλαβαίνει κανείς οι άμυνες και των δύο είναι "σουρωτήρια" και η απόδοση του 2,05 με τραβάει πολύ.

Φιλαδέλφεια Φλάιερς - Σικάγο Μπλάκχοκς: Αρχικά ήταν να πρότεινα τον άσσο του Αναχάιμ όμως άλλαξα τελευταία στιγμή γνώμη και θα πάω με το διπλό των πρωταθλητών.
Η παρέα του Κέιν μετά την ήττα της πρεμιέρας από τους Ρέιντζερς, επανήλθε δυνατά κερδίζοντας δύο φορές τους Αιλάντερς. Τώρα πηγαίνει στη Φιλαδέλφεια όπου έχει να νικήσει από τον Ιούνιο του 2010. Οι "ιπτάμενοι" παρά τη νίκη τους επί της Φλόριντα δεν με άρεσαν καθώς επικράτησαν κυρίως λόγω των επεμβάσεων του τερματοφύλακα τους Νούβιρθ.
Εκτιμώ ότι εύκολα η δύσκολα θα περάσουν από τη Φιλαδέλφεια οι Μπλάκχοκς και από τη κανονική διάρκεια. Είναι πολλά τα πέντε χρόνια χωρίς νίκη εκεί μέσα.

Εν κατακλείδι:
Δυάδα:
3712 Φιλαδέλφεια Φλάιερς - Σικάγο Μπλάκχοκς 2 (1.90)
3713 Κολοράντο Άβαλαντς - Μπόστον Μπρούινς όβερ 5.5 (2.05)

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου