Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Με το κίνδυνο του διασυρμού

Καλησπέρα σε όλους. Για άλλη μια φορά χάσαμε ένα σημείο και δεν πέρασε η δυάδα μας, καθώς το Σικάγο για άλλη μια φορά και αυτό έχασε με κατεβασμένα τα χέρια θα λέγαμε από τη Φιλαδέλφεια. Απόψε θα πάω με το ρίσκο του να ξεφτιλιστώ και παρακάτω θα εξηγήσω το γιατί:

Πίτσμπουργκ Πένγκουινς - Οττάβα Σένατορς: Τρεις ήττες στους πρώτους τρεις αγώνες για τους "πιγκουίνους" και αν κάνει και τη τέταρτη σήμερα θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ του 2001 - 2002.  Η Οττάβα προέρχεται από το εντυπωσιακό 7-3 στο Κολόμπους χθες το βράδυ και πηγαίνει αγριεμένη στο Πίτσμπουργκ.
Ωστόσο, λέω να "βρομίσω" τα χεριά μου και να ποντάρω τον άσσο, κυρίως λόγω ενστίκτου. Επίσης συνηθίζεται  όταν δίνει δύο συνεχόμενες μέρες μια ομάδα παιχνίδι, γενικά όταν κερδίζει στο ένα να χάνει στο άλλο και πιο ειδικά όταν αυτή η ομάδα δεν έχει το "μεγάλο" όνομα όπως η Οττάβα. Το Πίτσμπουργκ δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποια στιγμή δεν θα συνέλθει και του δίνεται η δυνατότητα σήμερα μπροστά στο κοινό του να το κάνει. Άσσος.

Αριζόνα Κογιότς - Μινεσότα Γουάιλντ: Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ούτε εγώ ούτε κανένας πιστεύω που ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο ότι τα Κογιότς θα ξεκινήσουν έχοντας το απόλυτο στους τρεις πρώτες αγώνες τους, και δη όταν οι νίκες επιτεύχθηκαν επί των Λ.Α. Κινγκς, του Πίτσμπουργκ και του Αναχάιμ.
Πιο συγκεκριμένα χθες η Αριζόνα έριξε τεσσάρα στο Αναχάιμ και συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της. Σήμερα θα υποδεχθεί τη Μινεσότα, η οποία μετρά δύο νίκες στους ισάριθμους αγώνες που έδωσε και μάλιστα η πρώτη στο Κολοράντο ήρθε με επικό τρόπο, καθώς έχανε με 4-1 από τους Άβαλαντς στη δεύτερη περίοδο και κατόρθωσε να βάλει τέσσερα γκολ στη τελευταία περίοδο και να το γυρίσει.
Σέβομαι το σερί της Αριζόνα και τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως θα τη κοντράρω για τρίτη φορά αυτό το χρόνο και έχω και λόγο. Πρώτον μπορεί να έκανε νίκες απέναντι σε παραδοσιακά μεγάλους αντίπαλους, όμως και οι τρεις τους μαζί δεν συμπληρώνουν ούτε μια (!) νίκη, ενώ τη Μινεσότα τη θεωρώ ότι είναι δύο σκαλιά πιο πάνω σε ρόστερ ομάδας. Διπλό.

Συνοπτικά:
Δυάδα:
3716 Πίτσμπουργκ Πένγκουινς - Οττάβα Σένατορς 1 (1.75)
3722 Αριζόνα Κογιότς - Μινεσότα Γουάιλντ 2 (1.90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου