Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Δεν λένε να ξεμυτίσουν από τη "λίμνη" οι "πάπιες"


Δημήτρης Βαρσάνης 

Καλησπέρα σε όλους. Τη τελευταία φορά που τα είπαμε για το NHL κάναμε το 2/2 με τη Μινεσότα αλλά κυρίως το Πίτσμπουργκ να μας βγάζουν ασπροπρόσωπους. Για σήμερα θα ακολουθήσω μια δυάδα. 

Βανκούβερ Κάνακς - Έντμοντον Όιλερς: Ψάχνει τη πρώτη νίκη στην έδρα του το Βανκούβερ, το οποίο έχει τρεις νίκες έως τώρα και οι τρεις εκτός.
Το Έντμοντον μετά από τέσσερις ήττες έκανε το "μπαμ" κερδίζοντας χθες το Κάλγκαρι με 2-5. Σε αυτό θα στηριχθώ στο να το κοντράρω. Το είπα και στην περίπτωση της Οττάβα τη Πέμπτη ότι είναι δύσκολο για μια ομάδα μικρομεσαίας τάξης να κερδίσει δύο συνεχόμενες μέρες μακριά από την έδρα του. Συν τις άλλοις οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν μάλλον με τον τρίτο τερματοφύλακα τους. Ευκαιρία για πρώτη νίκη στην έδρα τους για τους Κάνακς. Άσσος.

Αναχάιμ Ντακς - Μινεσότα Γουάιλντ: Η αρνητική έκπληξη της σεζόν έως τώρα στο NHL είναι οι "πάπιες" ίσως παρέα με τους Κινγκς. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, οι τρεις στην έδρα τους και βάζοντας μόλις ένα(!) γκολ σε αυτά. Τραγικός απολογισμός για ένα σύνολο που φιλοδοξεί να πάει ακόμα και στον τελικό της Δύσης.
Η Μινεσότα συμπλήρωσε τις τρεις νίκες τη Πέμπτη στη νίκη επί της Αριζόνα, ωστόσο τη Παρασκευή έχασε από τους Κινγκς στη παράταση χαρίζοντας τους τη πρώτη νίκη. 
Εδώ θα επιλέξω την ομάδα που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και αυτή είναι η Μινεσότα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην - όπως το Λ.Α. - οι "άγριοι" δώσουν κανένα πόντο στο Αναχάιμ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι διπλό, το οποίο θα προτιμήσω μαζί με τη παράταση.

Συνοπτικά:
3740 Αναχάιμ Ντακς - Μινεσότα Γουάιλντ 2 (κανονική διάρκεια και παράταση) 1.90
3745 Βανκούβερ Κάνακς - Έντμοντον Όιλερς 1 (1.70)

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου