Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Εποχή Τορτορέλα στο Κολόμπους


Δημήτρης Βαρσάνης

Καλησπέρα σε όλους. Μετά από μια μέρα ρεπό επιστροφή στο αγαπημένο μας NHL. Τη τελευταία φορά στις δύο δυάδες μας πέρασε μόνο η μια επιλογή. Πάμε να δούμε τι θα γίνει απόψε.

Οττάβα Σένατορς - Νιου Τζέρσει Ντέβιλς: Από δύο ήττες προέρχεται η Οττάβα και σήμερα της δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. 
Οι Ντέβιλς το έχω πει και άλλη φορά δεν με αρέσουν καθόλου ως σύνολο και απλά για άλλη μια χρονιά θα παίζουν όποτε το γουστάρουν. Αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα τους καθώς οι μοναδικές τους νίκες ήρθαν στη παράταση. Άσσος.

Μινεσότα Γουάιλντ - Κολόμπους Μπλου Τζάκετς: Εποχή Τορτορέλα λοιπόν στο Κολόμπους. Μια πρόσληψη που με εξέπληξε προσωπικά καθώς τον έχω για μεγαλύτερη ομάδα τον εκκεντρικό τεχνικό. Και αυτό γιατί έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τη Τάμπα, ενώ έφτασε τους Ρέιντζερς μέχρι το μεγάλο τελικό των πλέι - οφ. Τελευταία του δουλειά ήταν στο Βανκούβερ όπου ομολογουμένως τα πήγε χάλια μιας και δεν κατάφερε να το πάει στο γύρο των νοκ - άουτ και απολύθηκε.
Στο σήμερα, εκτιμώ ότι θα είναι μια προστιθέμενη αξία για τους Τζάκετς ο Τορτορέλα, και πώς να μην είναι όταν έχουν επτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες; τώρα δεν ξέρω αν αρχίσουν η αντεπίθεση τους από το πρώτο του παιχνίδι στο πάγκο τους, όμως νομίζω ότι θα δείξουν καλύτερα σημάδια στην άμυνα τους όπου θα επικεντρωθεί εκεί ο 57χρονος προπονητής.
Η Μινεσότα σίγουρα μετά τις δύο ήττες σε Αναχάιμ και Λ.Α θα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και η έδρα της με αποτρέπει να τη κοντράρω, για αυτό θα επιλέξω την πιο ασφαλής επιλογή του under 5.5.

Δυάδα:

3614 Οττάβα Σένατορς - Νιου Τζέρσει Ντέβιλς 1 (1.85)
3615 Μινεσότα Γουάιλντ - Κολόμπους Μπλου Τζάκετς under 5.5 (1.65)

Καλή επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου