Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Χωρίς Πράις το Μόντρεαλ


Δημήτρης Βαρσάνης

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας. Χθες μας την έκανε το Ντάλας δεχόμενο τέσσερα τέρματα από το Τορόντο. Σήμερα έχει περισσότερα παιχνίδια στο πρόγραμμα, άρα περισσότερες επιλογές.

Πρώτη δυάδα:
Μπόστον Μπρούινς - Ντάλας Σταρς: Έξι νίκες στα επτά τελευταία μετρά η Βοστώνη και σε αυτά έχει σκοράρει 32 τέρματα και ανέβηκε στη βαθμολογία μπαίνοντας στη πρώτη οκτάδα της Ανατολής.
Το Ντάλας παραμένει στη πρώτη θέση της Δύσης παρά τη χθεσινή αναπάντεχη ήττα από το Τορόντο και θα πάει να παίξει με τον αναπληρωματικό του τερματοφύλακα απόψε. Οι Μπρούινς δεν έχουν και τη καλύτερη άμυνα παρά το καλό σερί τους και καταλήγω στα πολλά τέρματα. Ελπίζω μόνο οι Σταρς να μη μας τη ξανακάνουν.

Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς - Τάμπα Μπέι Λάιτνιγκ: Το Ντιτρόιτ μπορεί να προέρχεται από τη νίκη με 5-3 στην Οττάβα όμως στη γενικότερη εικόνα του θέλει ακόμα πολλή δουλειά, ειδικά αμυντικά κάτω από τη τεχνική ηγεσία του νέου της προπονητή. Τρεις ήττες στα πέντε τελευταία και τρεις συνεχόμενες ήττες στην έδρα του δεν μπορείς να το πεις και ο επιθυμητός απολογισμός.
Η Τάμπα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, πήρε σχετικά ένα εύκολο διπλό στη Καρολάινα και σταμάτησε το αρνητικό σερί των τεσσάρων ηττών.
Θα ποντάρω στις "αστραπές" στο να βγουν νικήτριες, πιο σοβαρή ομάδα με τον ίδιο προπονητή εδώ και τέσσερα χρόνια και σχεδόν με το ίδιο ρόστερ.

Μόντρεαλ Κανάντιενς - Οττάβα Σένατορς: Πάμε και στη μπόμπα μας. Το Μόντρεαλ θα είναι χωρίς τον Πράις κάτω από την εστία της για τα επόμενα παιχνίδια, αυτή τη στιγμή το καλύτερο τερματοφύλακα των δύο περιφερειών. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά.
Η Οττάβα έχασε στην έδρα της με 5-3 από το Ντιτρόιτ όπως είπαμε και θα πάει στο Μόντρεαλ με υψηλό κίνητρο για να πάρει μια μίνι εκδίκηση από τους Κανάντιενς για το 1-3 πριν λίγο καιρό. 

Βασική δυάδα:
3601 Μπόστον Μπρούινς - Ντάλας Σταρς over 5.5 (1.85)
3642 Ντιτρόιτ Ρεντ Γουίνγκς - Τάμπα Μπέι Λάιτνιγκ νικητής αγώνα Τάμπα (1.65)

Μπόμπα:
3641 Μόντρεαλ Κανάντιενς - Οττάβα Σένατορς νικητής αγώνα Οττάβα (2.35)

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου