Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015

Ημέρα για γκολ

Αξιόλογο κρίνεται το σημερινό στοιχηματικό «μενού» από πλευράς αριθμού αγώνων, αφού υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα παιχνίδια για ποντάρισμα. Μία τριάδα με ποντάρισμα στα γκολ θα ακολουθήσω.
Παιχνίδι για γκολ

 Στο πρωτάθλημα της Δανίας, η Οντένσε υποδέχεται την Έσμπιεργκ, με τις δύο ομάδες να διαγράφουν σχεδόν παρόμοια πορεία. Στη μεταξύ τους κόντρα, θεωρώ πως δεν αξίζει κάποιος να ασχοληθεί με σημείο. Ναι μεν η Οντένσε διατηρεί «ελαφρύ» προβάδισμα, όχι λόγω έδρας, αλλά το παιχνίδι είναι «ανοιχτό» σε κάθε αποτέλεσμα. Αμφότερες αποτελούν την επιτομή της αστάθειας και για τον λόγο αυτό δεν προκύπτει ξεκάθαρο σημείο.

Η γηπεδούχος μπορεί να έχει παρουσιάσει βελτίωση το τελευταίο διάστημα στο αμυντικό κομμάτι, εντούτοις τα προβλήματα στα μετόπισθεν δεν έχουν εκλείψει. Επιρρεπής στην άμυνα, όπως μαρτυρά και το γεγονός πως έχει το τρίτο χειρότερο παθητικό τερμάτων στη κατηγορία. Το ίδιο ισχύει και για την προσεχή αντίπαλό της, που εμφανίζει μονίμως σημαντικά κενά και στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει δεχθεί δεκαέξι τέρματα.

Οι δύο ομάδες παρά την προβληματική τους εικόνα στην ανασταλτική λειτουργία, διατηρούν συχνή επαφή με τα δίχτυα. Ο συνδυασμός αυτός κάνει το παιχνίδι να ξεκινά από το goal/goal, σημείο που εμφανίζουν ανελλιπώς και οι δύο πλευρές. Δύσκολα κάποια θα μείνει στο μηδέν.

Αδυνατούν να κρατήσουν το μηδέν

Η Λανς τρέχει ένα αήττητο εντός έδρας σερί που έχει φτάσει τις πέντε αγωνιστικές και υποδέχεται την ουραγό Νιμ, απέναντι στην οποία οι πιθανότητες είναι φυσικά υπέρ της, αλλά ο άσος δεν προσδίδει στοιχηματική αξία. Λογικό φαβορί η Λανς, ωστόσο αξία διακρίνω στην επιλογή του εκατέρωθεν σκοραρίσματος. Οι γηπεδούχοι σαφέστατα βρίσκονται σε ιδανικότερη κατάσταση, ωστόσο εμφανίζουν νωθρότητα στην άμυνα, έχοντας δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα περισσότερα ματς του φετινού πρωταθλήματος. Η Νιμ, από την πλευρά της, έχει προβλήματα στα μετόπισθεν όπου αδυνατεί να αμυνθεί επαρκώς, αλλά διαθέτει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, ιδίως στα εκτός έδρας ματς.


Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να συνοδεύουν τα παιχνίδια τους με το goal/goal, σημείο που έχει εμφανίσει στα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας της παιχνίδια η Νιμ. Θεωρώ πως η Λανς θα βρει τον τρόπο να πετύχει γκολ. Η Νιμ παίζει εντελώς «άναρχο» ποδόσφαιρο, αλλά στα τέρματα που πιθανότατα θα επιτρέψει, μπορεί να βρει δίχτυα. Θα επιδιώξω την υψηλή τιμή του goal/goal. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου