Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Παραδοσιακά πολλά γκολ στο Τορόντο - Ουίνιπεγκ


Δημήτρης Βαρσάνης

Καλησπέρα σε όλους. Πέρασε χθες η μπόμπα της Οττάβα στη παράταση, όμως το Ντιτρόιτ κέρδισε στις λεπτομέρειες τη Τάμπα με έναν απίστευτο Τζίμι Χάουαρντ να βγάζει τα πάντα κάτω από την εστία και έτσι χάθηκε η δυάδα μας. Για σήμερα θα ακολουθήσω μια δυάδα.

Τορόντο Μέιπλ Λίφς - Ουίνιπεγκ Τζετς: Το Τορόντο "ξεμπούκωσε" κερδίζοντας με 4-1 το Ντάλας, ενώ το Ουίνιπεγκ στο τελευταίο του αγώνα υπέστη βαριά ήττα από το Μόντρεαλ με 5-1 και θα θέλει να επανέλθει στις δυνατές εμφανίσεις. Στις αναμετρήσεις τους μπαίνουν παραδοσιακά πολλά γκολ και θα επιλέξω το over 5.5

Βανκούβερ Κάνακς - Πίτσμπουργκ Πένγκουινς: Θα ρισκάρω με το διπλό του Πίτσμπουργκ. Οι "πιγκουίνοι" έχουν βρει ρυθμό, πέρασαν εύκολα από το Τορόντο κερδίζοντας με 4-0 και στους οκτώ τελευταίους αγώνες μετράνε επτά νίκες. Από την άλλη το Βανκούβερ έχει μόλις δύο νίκες στην έδρα του από την αρχή της χρονιάς όντας πολύ αναξιόπιστο στις εμφανίσεις του. 
Καλύτερες μονάδες το Πίτσμπουργκ, πιο σταθερή πορεία στα τελευταία παιχνίδια και επίσης θα ψάξει σίγουρα την εκδίκηση για τον περσινό συνολικό απολογισμό του 0-8 που είχαν απέναντι στους Καναδούς.

Συνοπτικά:
Δυάδα:
3654 Τορόντο Μέιπλ Λιφς - Ουίνιπεγκ Τζετς over 5.5 (2.00)
3656 Βανκούβερ Κάνακς - Πίτσμπουργκ Πένγκουινς νικητής αγώνα Πίτσμπουργκ (1.78)

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου