Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Λογική... κόντρα

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει με τα πρώτα νοκ άουτ ματς και είναι λογικό το στοιχηματικό και μη ενδιαφέρον να εστιάζει εκεί. Προσωπικά, θα προτιμήσω ένα ποντάρισμα με αξία που προκύπτει από την Β’ Αγγλίας.

Η πρωτοπόρος Νόρθαμπτον αναμετράται εκτός έδρας με την Όξφορντ και διαφωνώ με τις αποδόσεις που προσφέρουν ως αουτσάιντερ την φιλοξενούμενη. Θεωρώ πως το σετ θα έπρεπε να ήταν πιο ακριβοδίκαιο. Συναντιούνται δύο ομάδες που έχουν παρεμφερείς στόχους, όμως η Νόρθαμπτον είναι αυτή που πραγματικά εντυπωσιάζει. Έχει συμπληρώσει τις επτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά τις δώδεκα στις δεκατρείς έσχατες αγωνιστικές. Είναι φανερό πως διάγει περίοδο που βρίσκεται στο απόγειο της φόρμας της και είναι ικανή να αποδράσει αλώβητη από την έδρα της Όξφορντ. Βέβαια και σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσει εύκολος αντίπαλος.

Δεν θα προσπεράσω την εκπληκτική κατάσταση της Νόρθαμπτον και χωρίς δεύτερη σκέψη θα πάω στο Χ2. Είναι μία λελογισμένη κόντρα, αν αναλογιστούμε τα προαναφερθέντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου