Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Τριάδα από την Αμερική

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον εστιάζει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα της Αμερικής, από το οποίο προκύπτει μία τριάδα πονταρίσματος.


Ο μοναδικός λόγος που το Μόντρεαλ προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ στην έδρα του Κολόμπους είναι η πρόσφατη φόρμα. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ στο ίδιο διάστημα το Κολόμπους μετράει δύο νίκες και μία ήττα, δείχνοντας σαφέστατα πιο θετικό πρόσωπο συγκριτικά με το «άσχημο» ξεκίνημα. Δεν είμαι βέβαιος για το αν το Μόντρεαλ επιστρέψει στις νίκες, όμως θεωρώ ότι θα παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα και θα αποφύγει την ήττα. Οι τιμές δεν είναι ακριβοδίκαιες και θα πάρω το Χ2.

Στην αναμέτρηση του Τορόντο με το Ντάλας θα επιλέξω τα πολλά τέρματα. Πέντε σερί over έχουν εμφανίσει οι Τεξανοί και προέρχονται από αρνητικές εμφανίσεις και δύο ήττες, στις οποίες παρουσίασαν αμυντικά προβλήματα. Λαμβάνοντας υπόψη την αστάθεια και των δύο ομάδων θεωρώ πως το παιχνίδι θα αποκτήσει ρυθμό και θα σκοράρουν αμφότερες.

Σύνοδος κορυφής στον αγώνα του Κολοράντο απέναντι στο Σολτ Λέικ. Το απόλυτο με τέσσερις νίκες έχει στην έδρα του το Κολοράντο και αμφότερες αποτελούν την έκπληξη στη σεζόν, έχοντας μόλις μία ήττα η κάθε μία. Η έδρα δίνει ισχύ και αβαντάζ στο Κολοράντο, αλλά προτιμότερο το over. Τέσσερα συνεχόμενα over για τους γηπεδούχους και από την άλλη πλευρά όλες οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του Σολτ Λέικ έχουν συνοδευτεί από την εν λόγω επιλογή. 

ΠΡΟΤΑΣΗ:


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
7.5.2016 ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΜΟΝΤΡΕΑΛ   Χ2  1.81 -


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
7.5.2016  ΤΟΡΟΝΤΟ - ΝΤΑΛΑΣ   Over 2,5  1.72 -


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
7.5.2016 ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ - ΣΟΛΤ ΛΕΙΚ   Over 2,5 1.85 -
Απόδοση τριάδας: 5.75


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου