Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Να αλλάξει ρότα

Η πετυχημένη στήλη με το «Βασικό Ποντάρισμα» επανέρχεται στο Blog και θα ανανεώνεται σε καθημερινή βάση με την πιο δυνατή επιλογή που παρουσιάζεται στο κουπόνι. Η προσέγγιση για την κατάληξη του πονταρίσματος παραμένει ίδια και στηρίζεται κυρίως στα στατιστικά, τη φόρμα και την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων.

Το πρώτο ποντάρισμα ανήκει στην αναμέτρηση της Κασίμπασα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Η δεύτερη βιώνει μία κακή εκκίνηση στη σεζόν και το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς νίκη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι ενδεικτικό. Έχοντας προκαλέσει έντονη απογοήτευση, καλείται να αλλάξει ρότα και να παρουσιάσει θετική εικόνα. Η Κασίμπασα έχει παρόμοιο ξεκίνημα και υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας καθώς δεν διαθέτει κανονικό προπονητή στον πάγκο.

Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, η γηπεδούχος φαντάζει ιδανικός αντίπαλος για μία νίκη, η οποία θα αποτελέσει εφαλτήριο για ένα σερί καλών αποτελεσμάτων της Φενέρ. Νομοτελειακά, μπορεί να αντιστρέψει το αρνητικό μομέντουμ.  


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
19.9.16 ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ    2 1.65 1-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου