Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Στοχευμένο Ποντάρισμα

Το στοίχημα σαφέστατα δεν αποτελεί τρόπο να γίνει κάποιος παραλής, αφού και το ενδεχόμενο του κέρδους είναι πραγματικά δύσκολο. Και όταν αναφέρομαι στο κέρδος, φυσικά δεν εννοώ την περίπτωση της μίας επιτυχίας που απέφερε ένα μεγάλο εισόδημα στο ταμείο μας, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί αμυδρό απέναντι στα χρήματα που ενδεχομένως έχουν ανεμοσκορπιστεί.

Αυτό είναι και το κύριο σφάλμα όσων ποντάρουν. Βέβαια, δεν έχω πρόθεση να παριστάνω τον επαΐων και δεν θα μπω στη διαδικασία της ανάλυσης. Ο καθένας έχει την δική του κρίση και τους τρόπους στοιχηματισμού που επιλέγει.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως η καταγραφή των πονταρισμάτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για κάποιον που σέβεται τα χρήματά του, η οποία λειτουργεί μακροπρόθεσμα, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε απολογισμό και να αναγνωρίζουμε το κέρδος ή την ζημιά.

Η προσπάθεια που ξεκινάει με το «στοχευμένο» ποντάρισμα αποτελεί κατά κύριο λόγο ένα προσωπικό αρχείο για τα στοιχήματά μου. Κύριος στόχος είναι αυτό που αναφέρω παραπάνω. Η καταγραφή. Και για τον λόγο αυτό, ονοματίζω τη στήλη με τα έντονα γράμματα που διαβάζετε. Η κίνηση αυτή φαίνεται ότι εμπεριέχει ρίσκο ένεκα του γεγονότος πως οι προτάσεις δεν θα είναι «τυφλές». Οι επιλογές θα είναι στοχευόμενες και θα ποντάρονται συγκεκριμένα ποσά, σύμφωνα με το κεφάλαιο, το ποσοστό επιτυχίας και ό,τι ενδείκνυται. Συνεπώς, τα νούμερα θα είναι ορατά και θα αποδεικνύουν την πορεία της στήλης.

Φιλοδοξία μου δεν είναι η μεγάλη επιτυχία. Δεν την αναζητώ, ούτε καν πιστεύω πως θα έρθει. Το κεντρικό ζητούμενο είναι αυτό που σχεδόν ανέκαθεν επιδίωκα. Η σωστή προσέγγιση των αγώνων και η αξία της απόδοσης του σημείου. Οι επιλογές που θα προτείνονται θα είναι προϊόν μελέτης με παραμέτρους ανάλυσης. Και για να μην παρερμηνευτούν τα λεγόμενά μου, το αποτέλεσμα της προσπάθειας δεν είναι ήσσονος σημασίας. Ωστόσο, για να φτάσουμε σε αυτό, οφείλουμε να δείξουμε λογική και προσοχή και, να έχουμε υπέρ μας τον βασικό παράγοντα της τύχης.

Υ.Γ. Η γνώμη σας είναι σημαντική και η ανταλλαγή απόψεων στα σχόλια κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου