Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Πλημμελώς φαβορί

Δεν θεωρώ πως είμαι υποχρεωμένος για την επιτυχία, όμως επωμίζομαι την «υποχρέωση» να «διαβάζω» όσο πιο σωστά τα παιχνίδια με σοβαρά κριτήρια που να καλύπτουν την παράμετρο της επιχειρηματολογίας. Δεν θα δώσω μεγάλη έκταση στο πρόλογο, άλλωστε αυτός είναι καταγεγραμμένος και εκτενής στη χθεσινή ανάρτηση.

Μία επιλογή σε απόδοση άνω του τετραπλασιασμού εμπίπτει στο σημερινό ποντάρισμά μου. Δεν αποτελεί «χίμαιρα» να την κυνηγήσουμε, αντ’αυτού διακρίνεται υπερβολή στη τριάδα των αποδόσεων και το σημείο επιλέγεται αβίαστα.

Στο πρωτάθλημα της Αυστρίας, ο αγώνας ανάμεσα στη Σεντ Πόλτεν και την Ραπίντ Βιέννης βρίσκεται σε περίοπτη θέση αξιολογώντας τις τιμές. Η γηπεδούχος απέχει μονάχα τρεις βαθμούς από την προσεχή αντίπαλό της, με τις δύο ομάδες να έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή. Φυσικά, η Σεντ Πόλτεν δεν διαθέτει ιδιαίτερα καλό σύνολο, όμως οι σπασμωδικές της αντιδράσεις ανά διαστήματα και η αγωνιστική της βελτίωση συγκριτικά με τις αρχές της σεζόν δεν γίνεται να μην αναγνωριστούν. Σε αντιδιαστολή με την Ραπίντ που προβάλλει από τις πλέον ασθενέστερες ομάδες της κατηγορίας, μένοντας το 2017 χωρίς νίκη, όσο στο συγκεκριμένο διάστημα των επτά αγώνων έχει σημειώσει μόλις πέντε τέρματα.

Αμυντικά, η Σεντ Πόλτεν δείχνει αφερέγγυα αλλά το γεγονός αυτό αντισταθμίζεται από την ράθυμη επιθετική συμπεριφορά της Ραπίντ, που φανερώνει και στατιστικά ευμεγέθης δυστοκία. Ο άσος που υπερβαίνει τις τέσσερις μονάδες δεν συμβαδίζει με την αγωνιστική πραγματικότητα και επωμίζομαι το ρίσκο αφού πιστεύω ότι μπορεί να διασφαλίσει το μείζον και να πάρει τους τρεις βαθμούς στη προσπάθεια να ανέβει στο πόντιουμ. 

17:00 ΣΕΝΤ ΠΟΛΤΕΝ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ: 1 (4.30)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΙΟΥ: 20 μονάδες
ΠΙΘΑΝΑ ΚΕΡΔΗ: 86 μονάδες

Αρχικό κεφάλαιο πονταρίσματος: 500 μονάδες
Τρέχον διαθέσιμο κεφάλαιο στοιχηματισμού: 480 μονάδες
Προηγούμενο υπόλοιπο:
Ταμείο/Κέρδος:
Κερδισμένα/Πονταρίσματα:
Ποσοστό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου