Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Under, στις παρυφές του τριπλασιασμού

Η αλήθεια είναι πως το σημερινό πρόγραμμα δεν προσφέρει κάποιο στήριγμα ή έστω ένα σημείο με υψηλή απόδοση που να πληροί προϋποθέσεις, τουλάχιστον στα πρωταθλήματα που ασχολούμαι, παρά την πληθώρα αγώνων.

Η σημερινή επιλογή θα μπει σε μονό ποντάρισμα. Εμπεριέχει ρίσκο και ο κίνδυνος το σημείο να χαθεί από το πρώτο ημίχρονο, για να είμαι ειλικρινής, είναι μεγάλος. Αλλά θεωρώ πως όταν συναντάμε μία τέτοια απόδοση, αξίζει το ανάλογο ρίσκο. Ίσως όμως και η τιμή να ελκύει παραπλανητικά.

Η Σέλτικ έχει δημιουργήσει μία δυναστεία τα τελευταία χρόνια στη Σκωτία και ούτε καν η επιστροφή της Ρέϊντζερς δεν την απείλησε. Η αυλαία και αυτής της σεζόν θα την βρει πρωταθλήτρια, έχοντας ξεφύγει στους 23 βαθμούς από την δεύτερη Αμπερντίν, ούσα αήττητη και διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα και αντίστοιχα την πιο παραγωγική επίθεση. Σήμερα υποδέχεται την Κιλμάρνοκ, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάποιο στόχο, όμως είναι ανταγωνιστική σε υψηλό βαθμό όπως αποδείχθηκε και στην ισοπαλία που απέσπασε από την Ρέϊντζερς.

Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες και το φυσιολογικό αποτέλεσμα είναι να ηττηθεί απέναντι στη καλύτερη ομάδα της Σκωτίας. Αυτό όμως που ποντάρω είναι η αντοχή της στη πίεση που θα της ασκηθεί και να κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί χαμηλά την αντίπαλη επιθετική γραμμή. Η Πάρτικ Θιστλ πέτυχε αυτό το εγχείρημα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σέλτικ και στο τέλος έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δύσκολο σενάριο η Κιλμάρνοκ να κόψει βαθμούς από την γηπεδούχο και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος για την αντίδραση της Σέλτικ. Θα ρισκάρω όμως στο under, που μεταφράζεται στην επιβεβαίωση του φαβορί με χαμηλό, ωστόσο, σκορ.

Ένα στατιστικό που λαμβάνεται υπόψιν είναι πως η Σέλτικ εμφάνισε οκτώ under στα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.


17:00 ΣΕΛΤΙΚ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: Under 2.5 (2.85) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου