Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ευκαιρίας δοθείσης…

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρούσα στήλη επωμίζεται το ρίσκο να κοντράρει τα φαβορί, με την ανάλογη επιχειρηματολογία, παρά να τα «υπερασπιστεί». Η απόδοση άλλωστε είναι αυτή που καθορίζει το εκάστοτε ποντάρισμα.

Στα πλέον θερινά δεδομένα, οι δύο κατηγορίες της Βραζιλίας θα είναι μέσα στα επιλεγμένα πρωταθλήματα για την «ανίχνευση» σημείων. Το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα θα κυλήσει χωρίς κάτι σπουδαίο και η Βραζιλία δημιουργεί συνθήκες πονταρισμάτων.

Μία αναμέτρηση που προσφέρει ένα καλό πάτημα για ποντάρισμα είναι αυτή μεταξύ της Γκόϊας με την Σάντα Κρουζ. Η εικόνα των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη στις πρώτες αγωνιστικές της κατηγορίας, όμως η Γκόϊας προβάλλει ως το ξεκάθαρο φαβορί παρόλο που δεν υπάρχει ισχυρός παράγοντας που να στοιχειοθετεί αυτό τον ισχυρισμό.

Έπειτα από δύο ήττες, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν τα αποτελέσματά τους χωρίς όμως να πανηγυρίσουν νίκη στις πρώτες τέσσερις  αγωνιστικές. Διαμετρικά αντίθετο ξεκίνημα για την Σάντα Κρουζ, η οποία μετράει τρεις νίκες στο ίδιο διάστημα. Φυσικά, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων και την διαμόρφωση εικόνας, ωστόσο δεν γίνεται να παρακαμφτεί η εξωπραγματική απόδοση του υπερτιμολογημένου διπλού.

Συστολή υπάρχει για την αμυντική λειτουργία της Σάντα Κρουζ καθώς έχει δεχθεί γκολ σε όλες τις αγωνιστικές, δίχως αυτό το στοιχείο να αναιρεί την αγωνιστική ανωτερότητά της.

Το ποντάρισμά μου:

02:30 Γκόϊας – Σάντα Κρουζ: 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου