Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Με προβλήματα η Σάντος

Η Σάντα Κρουζ ηττήθηκε στη πρώτη νίκη της Γκοϊάς και δεν με δικαίωσε στην επιλογή του διπλού. Το σημερινό στοιχηματικό κομμάτι περιλαμβάνει ξανά μία κόντρα από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Η Σάντος βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Ελάνο, έπειτα από την απόλυση του Ντορίβαλ, έχει να αντιμετωπίσει απουσίες βασικών παικτών. Με αποτέλεσμα να παρατάξει το αρχικό σχήμα με λύσεις ανάγκης σε νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν λεπτά συμμετοχής και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά. Έχει μείνει με μία μόλις νίκη στο πρώτο καρέ του πρωταθλήματος και η προσεχής αντίπαλό της, Μποταφόγκο, βρίσκεται ασφαλώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Ο άσος προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί, το οποίο για μένα δεν πληροί σοβαρές προϋποθέσεις για να στηρίξει αυτό τον τίτλο. Τα αγωνιστικά προβλήματα που υφίστανται είναι εμπόδιο προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και αυτό είναι θετική συγκυρία υπέρ της Μποαταφόγκο. Οι φιλοξενούμενοι θα προσεγγίσουν αμυντικά το παιχνίδι και θεωρώ πως έχουν την δυνατότητα τουλάχιστον να αποφύγουν την ήττα.

Τα προβλήματα της Σάντος σε συνάρτηση με το καλό σε γενικές γραμμές ξεκίνημα της Μποταφόγκο με κάνουν να αμφιβάλω για την ορθότητα του σετ και η κόντρα κερδίζει το ποντάρισμά μου.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ:

03:00 ΣΑΝΤΟΣ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ Χ2 (1.92)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου