Κυριακή, 27 Αυγούστου 2017

Επιδόσεις για over

Στη Πρέμιερσιπ της Σκωτίας εντοπίζεται μία επιλογή της οποίας η απόδοση προσφέρεται παραπάνω από τις πραγματικές πιθανότητες που προκύπτουν από τη στατιστική και την εικόνα των δύο ομάδων.

Η Χιμπέρνιαν δικαιούται τον τίτλο του φαβορί στην έδρα της Νταντί. Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από μία τριετία και η εκκίνησή της στο πρωτάθλημα κρίνεται ενθαρρυντική με δύο νίκες και μία ήττα στην τελευταία υποχρέωσή της. Αντίθετα, απογοήτευση επικρατεί στη Νταντί με προβληματικών εμφανίσεων συνέχεια για την ομάδα. Τρεις ήττες στη σειρά με το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων σε αυτό το διάστημα, με τους γηπεδούχους να είναι σοβαροί υποψήφιοι για τον υποβιβασμό.

Οι απουσίες και η εικόνα της Νταντί δίνουν προβάδισμα στη Χιμπέρνιαν, η οποία παρά τις δύο επιτυχίες της παρουσιάζει θέματα αμυντικά. Οι δύο ομάδες σημειώνουν και δέχονται παράλληλα γκολ. Η Νταντί έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της από τον περασμένο Ιανουάριο και θα ποντάρω στο 1.85 προκειμένου οι δύο ομάδες να σπάσουν το όριο των 2.5 τερμάτων.

14:30 ΝΤΑΝΤΙ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Over 2.5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου