Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

Διαφορά φόρμας

Σε αντίθετα δεδομένα βαδίζουν Νότιγχαμ και Σέφιλντ Γιουνάϊτεντ. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής στη Τσάμπιονσιπ και η φόρμα δείχνει φαβορί.

Η Νότιγχαμ προέρχεται από τρεις σερί νίκες και στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές έχει μόλις μία νίκη στο ενεργητικό της. Οι εμφανίσεις της ομάδας δεν είναι κακές, αντιθέτως για μεγάλες περιόδους στα παιχνίδια παρουσιάζει καλά αγωνιστικά στοιχεία, τα οποία όμως κατακρημνίζονται από την προβληματική αμυντική λειτουργία. Η τρίτη χειρότερη αμυντική επίδοση στη κατηγορία καταδεικνύει και τα δαπανηρά λάθη που έχουν στερήσει βαθμούς από την Νότιγχαμ, όπως συνέβη στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Φούλαμ.

Σαρωτική δείχνει η Σέφιλντ που εξακολουθεί να διατηρεί την ορμή της με έξι νίκες στα επτά πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Αυτή τη χρονική στιγμή δείχνει ισχυρό σύνολο και σε ένα μεγάλο ποσοστό των επιδόσεών της έχει υψηλές πιθανότητες να εντείνει το σερί της.


Μία επιπλέον ήττα θα χτίσει πίεση στο τεχνικό της Νότιγχαμ Μαρκ Οβάρμπουρτον, αλλά η σαθρή άμυνα και ο αντίπαλος δεν δημιουργούν συνθήκες για να βγει από τον δρόμο των αποτυχιών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου