Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Μονό στη Τσάμπιονσιπ

Με την αναμέτρηση του Χίλσμπορο ανάμεσα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και τη Λιντς ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Τσάμπιονσιπ και ενδείκνυται ένα ποντάρισμα.

Και οι δύο ομάδες προβληματίζουν με τα αποτελέσματά τους εσχάτως και η πρόσφατη φόρμα τους καθιστά το παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας. Η Σέφιλντ αγνοεί την νίκη για τρεις αγωνιστικές στη σειρά και μία εκ νέου αποτυχία θα θέσει υπό πίεση τον τεχνικό Καρβαχάλ. Η Λιντς, από την πλευρά της που προσβλέπει την άνοδο, υποχώρησε από την κορυφή της βαθμολογίας και στις τελευταίες εμφανίσεις της έδειξε ότι έχει χάσει το χαρακτηριστικό της απροσπέλαστης άμυνας.


Τα προβλήματα απουσιών είναι ανασταλτικός παράγοντας για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν δεχθεί γκολ στο 90% των αγώνων τους στο πρωτάθλημα. Καλούμενες να αντιδράσουν και το γεγονός πως αμφότερες ζητούν διακαώς την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, οποιοδήποτε ποντάρισμα σε σημείο είναι «ρευστό». Ξεκινάω με δεδομένο πως η επίθεση της Λιντς θα βρει δίχτυα. Η Σέφιλντ θεωρώ πως θα μπει δυνατά στο παιχνίδι και μπορεί να σκοράρει, ανεξάρτητα εάν τελικά θα μπορέσει να πάρει και τους τρεις βαθμούς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου