Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2017

Ρίσκο στους φιλοξενούμενους

Ελλείψει των μεγάλων πρωταθλημάτων λόγω των τελευταίων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε εναλλακτικά πονταρίσματα.

Οι χαμηλές κατηγορίες στο αγγλικό έδαφος βρίσκονται σε περίοπτη θέση και θα προσεγγίσω δύο παιχνίδια.

Το μεσημέρι η Μπάρνετ υποδέχεται την Κόβεντρι και το διπλό θα ενταχθεί στο ποντάρισμα μου. Πέντε παιχνίδια μακριά από τις νίκες μετράει η γηπεδούχος έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες, εν αντιθέσει με την αντίπαλό της που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και εξακολουθεί να παραμένει πολύ κοντά στη πρώτη θέση της Λιγκ 2.

Η Κόβεντρι,με την καλύτερη αμυντική επίδοση στη κατηγορία, είναι δεδομένα καλύτερη και μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη ένα τρίποντο κόντρα σε μία άμυνα που έχει κρατήσει «καθαρή» την εστία της σε ένα μόλις παιχνίδι σε σύνολο έντεκα αγωνιστικών.

Από το ίδιο πρωτάθλημα, στη τελική διαλογή θα μπει και το διπλό της Στίβενεϊτζ στην έδρα της Κρου. Η κακή πορεία που καταγράφει η Κρου έχει φέρει τον τεχνικό της σε δυσχερή κατάσταση με την αιτία των 5 συνεχόμενων ηττών. Βελτιωμένη εσχάτως η Στίβενεϊτζ η οποία τρέχει σερί με τρεις νίκες και στοχεύει να ανέβει στο πόντιουμ. Με τα ίδια κριτήρια, η Στίβενειτζ μπορεί να κάμψει την αντίσταση των γηπεδούχων και να εκμεταλλευτεί τη διαφορά του μομέντουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου