Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Ζητούμενο το γκολ


Η Τσάμπιονσιπ προηγείται στην τελική διαλογή μου από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και προκύπτει μία επιλογή.

Η Γουλβς έχει εμφανίσει σαφή σημάδια κόπωσης, όπως φανερώνουν και τα αποτελέσματά της αυτή την περίοδο. Η ομάδα δεν είναι στα επίπεδα που βρισκόταν και έχει μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του πρωταθλήματος, το πιο αρνητικό διάστημά της την τρέχουσα σεζόν. Έχει εδραιωθεί στη κορυφή, αλλά η κατάκτησή της δεν είναι βέβαιη αφού έχει μειωθεί η διαφορά βαθμών.

Αντιμετωπίζει την Ρέντινγκ και έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι κινούνται σταθερά σε μέτρια επίπεδα και δεν έχουν εξασφαλίσει βαθμολογικά την παραμονή τους. Έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη στις τελευταίες δεκαέξι αγωνιστικές. Παρά το αρνητικό σερί, η Ρέντινγκ είναι ομάδα που βρίσκει κατά κανόνα δίχτυα και προέρχεται από έξι συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία έχει σκοράρει.

Η Γουλβς αμυντικά δεν είναι άτρωτη και η επίθεση της Ρέντινγκ δημιουργεί μία κατάσταση για να φτάσει στο γκολ. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η νίκη της Γουλβς, ωστόσο η παραγωγικότητα έστω του ένα γκολ εντάσσεται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της Ρέντινγκ.

21:45 ΓΟΥΛΒΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Goal/Goal (2.00) [3-0]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου