Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019


Η αναζήτηση σημείων προκύπτει από την αγωνιστική που διεξάγεται στο μέσον της εβδομάδος και σήμερα μία επιλογή παίρνει θέση στο ποντάρισμά μου.


Η Κρίσταλ Πάλας έβγαλε ένα επαχθές πρόγραμμα με πέντε διαδοχικές αγωνιστικές κόντρα σε ομάδες των πρώτων θέσεων και τώρα εκκινεί ένας κύκλος με εφάμιλλους αντιπάλους. Την προηγούμενη αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί.

Υποδέχεται την Μπόρνμουθ η οποία άγει την κατιούσα εσχάτως προερχόμενη από τρεις σερί ήττες και μία νίκη στις οκτώ πρόσφατες αγωνιστικές. Σκοράρει με συχνότητα, ωστόσο η αμυντική αφέλεια που εμφανίζει στερεί βαθμούς.

Η Κρίσταλ Πάλας διαθέτει ποιοτικές μονάδες ενώ η Μπόρνμουθ στο κομμάτι παραγωγής παιχνιδιού δείχνει καλά στοιχεία. Αμφίρροπη αναμέτρηση και σε πρώτο πλάνο η διεξαγωγή ενός αγώνα με περισσότερα από δύο τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθειά τους να πάρουν αποτέλεσμα θα δημιουργήσουν ρήγματα εντούτοις θα αφήσουν κενά στο ανασταλτικό σκέλος.

Η άμυνα της Μπόρνμουθ δεν είναι στα επίπεδα για να κρατήσει το μηδέν και η αφερεγγυότητα της ομάδας του Έντι Χάου αποτελεί συνεκτικό παράγοντα για την εμφάνιση του over 2.5.

Το ποντάρισμά μου:
21:30 Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ: Over 2.5 (2.02)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου